top of page

Valmennus ja ohjatut tunnit

Imatran Tennis ry järjestää valmennusta kaikenikäisille Junioritoiminnassa on mukana poikia ja tyttöjä 6-vuotiaasta alkaen. Tennis aloitetaan minitenniksestä ja taitojen karttuessa siirrytään valmennusryhmiin. Valmennusryhmät muodostetaan tason mukaan, eli jokaiselle löytyy omaan pelitasoon sopiva ryhmä.

Lasten tennis

Tennis-Kids-scaled.jpeg

Uusi harrastus!

Minitenniksen kautta opitaan monia tenniksen perustaitoja, jotka ovat suoraan sovellettavissa myöhemmin oikealla tenniskentällä. Minitenniksen omaksuu muutamalla harjoituskerralla niin hyvin, että pelaamisesta tulee jännittävää ja motivoivaa.
Minitennis soveltuu erinomaisesti alle 10-vuotiaille, mutta myös vanhemmille tennisharrastusta aloitteleville junioreille. Minitenniksessä järjestetään Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella minitennisturnauksia.

Peruskurssi aikuisille

adults+head.png

Opi tenniksen alkeet!

Peruskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Imatran Tenniksen viikottaisilla ryhmätunneilla. Peruskurssilla osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Jatkoryhmä aikuisille

_DSC1967.jpeg

Kehity paremmaksi!

Jatkoryhmässä keskitytään teknisesti tarkemmin kehittämään jokaisen pelaajan heikkouksia ja kehitytään entistä paremmiksi.

Valmennus: Services

Oldrich Simek

Valmentaja

Ota yhteyttä!

045 803 1880
tenniskoulu.imatra@gmail.com

Valmennus: Team Members
bottom of page