top of page

Tennishalli

Tervetuloa tutut ja uudet tenniksen harrastajat kaudelle 2021 - 2022
pelaamaan ja viihtymään Imatran tennishallissa. Tennis on mukava tapa huolehtia omasta hyvinnoinnista, ja sisähallissa pelaaminen on aina hauskaa kun olosuhteet ovat aina hyvät.

Tennishalli: Text

Hallin järjestyssäännöt

1. Yleistä

Meidän jokaisen viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että tennishallissa noudatetaan yhteisiä toimintatapoja ja sääntöjä.
Jokainen käyttäjä huolehtii, että omat roskat laitetaan roska-astioihin. 
Kentillä pelaaminen on sallittu ainoastaan puhtailla sisäpelaamiseen tarkoitetuilla kengillä, jotka eivät jätä jälkiä kentän pinnoitteeseen.
Pelikentällä tulee huomioida muut hallissa olijat, esim. liian äänekäs toiminta saattaa häiritä viereisellä kentällä pelaavia.
Huolehdi, että suihkut ja muut vesihanat ovat suljettuina kun niitä ei käytetä.
Kulkiessasi väliovista sulje aina ovet, pelikentillä ja pukuhuonetiloissa on kummassakin oma lämmitysjärjestelmä sekä  eri tavoitelämpötilat.

2. Valaistus

Tuulikaapin ja käytävän valot toimivat liiketunnistin ohjauksella, eli nämä valot syttyvät ja sammuvat automaattisesta.
Pukuhuoneiden ja pelikenttien valaistus toimii liiketunnistin ohjauksella, eli syttyvät ja sammuvat automaattisesti. Pelikentille tulee mennä pukuhuoneiden puoleisen kenttäpuoliskon kautta, näin liiketunnistimet reagoivat liikkeeseen ja sytyttävät valot kentälle. Poistuessasi pelikentältä valot sammuvat automaattisen jonkin ajan kuluttua.

3. Ulko-ovet

Pääovi on tarkoitettu hallin käyttäjien kulkemiseksi halliin ja hallista ulos. Pääovessa on sähkölukko ja sen avaamiseen tarvitaan kulkukortti.
Muista ulko-ovista kulkeminen on kielletty, ovia ei saa avata muuten kuin hätätapauksissa (sairastapaus, tulipalo ym.).

4. Parvi

Parvella saa oleskella, muista kuitenkin huomioida pelaajat kentällä. Poistuessasi parvelta sammuta valot, kytkimet sijaitsevat portaikon ylä- ja alapäässä.Ilmanvaihtokoneen läheisyyteen meneminen on kielletty, ketju tarkoittaa, ettei sen yli ei saa mennä.

Tennishalli: List

AUKIOLOAJAT

Maanantai - Sunnuntai: 07:00 - 23:00

Ottelukatu 2 

55420 

Imatra

Tennishalli: Opening Hours
bottom of page